LE: Uhapšen muškarac zbog ubistva

Izvor: OkRadio.rs, 19.Okt.2016, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Uhapšen muškarac zbog ubistva

Policajci su uhapsili jednog Leskovčanina zbog sumnje da je motkom u dvorištu svoje kuće u Bojniku ubio 56-godišnjeg muškarca. G.J. (34) iz Leskovca tereti se da je 13. oktobra ubio čoveka udarivši ga drvenom motkom više puta po telu. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo, a G. J. je određen pritvor od 30 dana.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Bojnik: Ubio muškarca motkom

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Okt.2016

Kako je saopštila PU Leskovac, policija je uhapsila G.J. (34) iz Leskovca zbog sumnje da je u dvorištvu svoje kuće u Bojniku ubio muškarca starog 56 godina...Osumnjičeni se tereti da je u dvorištvu svoje kuće u Bojniku, zadao više udraca drvenom motkom muškarcu starom 56 godina, koji je...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.