LE: Dvoje poginulih

Izvor: OkRadio.rs, 03.Jan.2014, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Dvoje poginulih

U saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Leskovac- Lebane u selu Bošnjace, u petak oko pola četiri ujutru, poginule su dve osobe, a jedna je zadobila lake telesne povrde, potvrdio je portparol PU Leskovac Boban Zdravković. Prema njegovim rečima do nesreće je došlo kada su dva putnička automobila sletela sa puta i tom prilikom su dve osobe su nastradale na licu mesta.   Na licu mesta izašli su su pripadnici policije i istražni sudija. - Nakon kompletnog uviđaja imaćemo više podataka kako je došlo do ove saobraćajne nesreće. Ono što znamo jeste da je na tom delu kolovoza bilo poledice“ -...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Dva auta sletela sa puta, dvoje mrtvih

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Jan.2014

U saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu Leskovac - Lebane u selu Bošnjace, jutros su poginule su dve osobe, a jedna je zadobila lake telesne povrde.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.