LDP u Leskovcu očekuje dobar rezultat

Izvor: juGmedia, 22.Feb.2014, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP u Leskovcu očekuje dobar rezultat

LESKOVAC – Šef izbornog štaba LDP-a u Leskovcu Ivan Dimitrijević oceno je danas da će ta stranka na predstojećim parlamentarnim izborima osvojiti veći broj glasova nego na prtehodnim.

Dimitrijević je na konferenciji za novinare u centru grada, gde je Leskovčanima deljen propagandi materijal, rekao da je LDP u Leskovcu 2012. osvojio oko 3200 glasova, u koaliciji sa SPO.

Jelena Mičić je rekla da >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << leskovački liberali smatraju da mladi i obrazovani ljudi moraju ostati u Leskovcu, te da se mora raditi na povoljnom poslovnom okruženju za nove investitore.

LDP vodi kampanju pod sloganima – Vreme je za promene i Komšija, vreme je.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

LDP u Leskovcu očekuje dobar rezultat

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Feb.2014, 01:05

Šef izbornog štaba LDP-a u Leskovcu Ivan Dimitrijević oceno je juče da će ta stranka na predstojećim parlamentarnim izborima osvojiti veći broj glasova nego na prtehodnim.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.