Krivične prijave protiv službenika Direkcije za izgradnju

Izvor: juGmedia, 08.Maj.2013, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivične prijave protiv službenika Direkcije za izgradnju

NIŠ – Niška policija podnela je krivične prijave protiv službenika niške Direkcije za izgradnju.

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja prijave su podnete protiv Nebojše M. (45) iz Niša i Vladimira P. (54) iz Niša i Ivane R. (36) iz Niša zbog sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica.

Sumnja se da su osumnjičeni Nebojša i Vladimir u periodu od 2010. do 2012.godine, kao službena lica u JP „Direkcija >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << za izgradnju grada Niša“, iskoristili svoj položaj i davali saglasnost da se preduzeću MDS „Inženjering“ isplaćuju paušalni a ne stvarni troškovi radova prključenja na vodovodnu mrežu koji su za preduzeće MDS „Inženjering“ izvedeni od strane JKP „Naisus“ i na taj način naneli štetu budžetu grada Niša u iznosu od oko 1,7 miliona dinara.

Sumnja se da je osumnjičena Ivana, kao odgovorno lice u preduzeću MDS „Inženjering“ iskoristila svoj položaj i dostavila fakture sa paušalnim a ne stvarnim troškovima izvedenih radova koji su za preduzeće MDS „Inženjering“ izvedeni od strane JKP „Naisus“ i na taj način nanela štetu budžetu grada Niša.

(Kraj)ena
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.