Košarkaškog sudiju iz Leskovca napao trener „Kuršumlije“, reagovala i policija

Izvor: juGmedia, 13.Mar.2018, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaškog sudiju iz Leskovca napao trener „Kuršumlije“, reagovala i policija

Košarkaškog sudiju Nikolu Mihajlovića iz Leskovca napali su u subotu na utakmici Srpske regionalne lige u Kuršumliji, kako sam tvrdi, trener KK „Kuršumlije“ Nikola Milijanović i službeni predstavnik  iste ekipe Đorđe Vučić, a čitav slučaj je prijavljen i policiji.

Do incidenta je došlo, kako navodi Mihajlović, i tokom, a i posle utakmice koju su Kuršumljani igrali protiv ekipe „Zicer“ iz >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Bora.

Sa Milijanovićem i Vučićem nismo uspeli da stupimo u kontakt do momenta objavljivanja teksta

Na utakmici je u drugoj četvrtini jedan od igrača dobio dve tehničke greške zbog psovanja i vređanja, što je vodilo diskvalifikaciji. Tu je i počeo problem sa Milijanovićem i Vučićem koji su počeli da prete i vređaju, ali je utakmica prošla relativno mirno do kraja. Nakon poslednjeg zvižduka, ja sam prišao do zapisničkog stola da završim papirologiju kada mi je prišao Milijanović i počeo da se žali na suđenje. Odgovorio sam mu da ima pravo da napiše primedbu i onda je došlo do incidenta“, tvrdi ovaj mladi sudija.

Kako kaže, trener KK „Kuršumlije“ ga je obema rukama gurnuo u predelu grudi i počeo da psuje.

Odleteo sam bukvalno tri metra, a on mi je kazao: Ovo je moj grad i mogu da radimšta hoću. Nemoj slučajno da si opet došao ovde“. Tada mi je prišao i Vučić uhvatio za nadlakticu i počeo da me vuče po terenu uz reči: Gubi se odavde da ne dobiješ batine!“, prepričava nam mladi Leskovčanin.

Nakon toga je obavestio policiju , a njegovu priču potvrdili su i kolega sudija i delegat sa ove utakmice, a kako saznajemo, zbog čitavog incidenta reagovao je i nadležni javni tužilac.

Mihajlović tvrdi da nije prvi put da se ovakve stvari dešavaju na terenu.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.