Koridor 10: Od Leskovca do Soluna za četiri sata

Izvor: JuznaSrbija.info, 07.Dec.2018, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koridor 10: Od Leskovca do Soluna za četiri sata

Ministarstvo saobraćaja organizuje "safari" pa su novinari imali priliku da se "provozaju" deonicom auto-puta kroz Grdeličku klisuru

Otvaranje auto-puta kroz Grdeličku klisuru očekuje cela Srbija, a priliku da se pre svih provoza novom deonicom, imao je reporter Prve TV Bratislav Ilić koji je popričao sa portparolkom Koridora Srbije Biljanom Pantović.

Kad novi put bude zvanično otvoren, svi putnici sigurno će uživati u bezbednijoj i komfornijoj vožnji, a mnoge će obradovati i činjenica da će za putovanje od Leskovca do Soluna ubuduće biti potrebno samo četiri sata.

Prva TV na auto-putu kroz Grdeličku klisuru

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.