Konkurs za mlade praktikante

Izvor: juGmedia, 02.Jan.2013, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za mlade praktikante

NIŠ – U okviru programa „Biznis mladih Srbije“ raspisan je treći konkurs za  prijem na radnu praksu nezaposlenih mladih osoba starosti do 30 godina.  

Na konkurs mogu da se prijave nezaposleni sa područja Niša, Merošine, Doljevca, Gadžinog Hana, Leskovca, Novog Sada, Temerina, Beočina, Sremskih Karlovaca, Subotice, Sombora, Kanjiže, Kraljeva, Čačka, Gornjeg Milanovca, Raške i Vrnjačke Banje.

Konkurs takođe važi i za firme koje žele da prime >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << mlade na radnu praksu.

Svaki poslodavac koji uđe u program moći će na osnovu obavljenih intervjua da odluči kog  praktikanta će angažovati.

Nezaposlena mladi srednjoškolci i visokoškolci moći će da budu na praksi dva meseca, a za to vreme dobijaće mesečnu novčanu nadoknadu u visini osnovnih troškova  prakse.

Kompanije zainteresovane za prijem praktikanata mogu da se prijave na konkurs do 31. januara 2013. godine, dok je konkurs za praktikante otvoren do 10. februara.  Prijavljivanje se vrši putem sajta www.biznismladihsrbije.org.

Program „Biznis mladih Srbije“ pokrenut je na inicijativu Smart kolektiva, Erste banke i Nacionalne službe za zapošljavanje, a realizuje se uz podršku USAID-ovo Projekta održivog lokalnog razvoja i Ministarstva omladine i sporta. Cilj programa je da se mladima omogući sticanje radnog iskustva, koje je jedan od ključnih uslova za zapošljavanje.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Raška,   Subotica

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Raspisan Javni poziv za nezaposlene

Izvor: 025info.rs, 03.Jan.2013, 13:31

U okviru programa „Biznis mladih Srbije“ raspisan je treći Javni poziv za mlade i poslodavce da se uključe u program radnih praksi. Poziv je namenjen nezaposlenim mladima uzrasta do 30 godina i kompanijama na teritoriji gradova i op&sca

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.