Konkurs za direktora Pijace

Izvor: juGmedia, 29.Avg.2018, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za direktora Pijace

Gradski većniic doneli su danas odluku da raspišu konkurs za izbor direktora javnog preduzeća „Pijaca“ Leskovac u kome funkciju vršioca dužnosti obavlja Ivan Milovac iz vladajuće Socijalističke partije.

Konkurs će biti raspisan posle iste odluke Skupštine grada, zakazane za 7. septembar, ali je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović (SNS) kazao da Pijaca, prem statističkim podacima, pokazuje izvesni napredak, pa da zbog toga Milovac zaslužuje „našu pažnju“.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Uskoro konkurs za direktora lekovačke “Pijace”

Izvor: JužneVesti.com, 30.Avg.2018, 11:08

Zbog toga što trenutnom vršiocu dužnosti direktora leskovačke "Pijace" Ivanu Milovcu ističe mandat, gradski većnici doneli su odluku da se raspiše konkurs za ovo direktorsko mesto. Zeleno svetlo na odluku treba da daju i leskovački odbornici na sledećoj sednici Skupštine...S obzirom na to da...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.