Ko pali kontejnere u Leskovcu?

Izvor: juGmedia, 29.Sep.2015, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko pali kontejnere u Leskovcu?

LESKOVAC – Vatrogasci su danas bili primorani da gase požar i u kontejnerima u naselju Tome Kostića u centru Leskovca, gde se stambeni blok gotovo nije video od dima, ali i uispred OŠ „Josif Kostić“.

Ovo nije prvi slučaj gašenja požara u kontejnerima,

U komunalnom PWW-u kažu da je to uobičajena pojava koja ovom preduzeću stvara dodatne izdatke.

“Apelujem na sve građane da ne pale smeće u kontejnerima jer se oni redovno prazne. Molim >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << da se pepeo ohladi pre nego što se odloži u kontejnere. Ne znam kome je u interesu da izaziva požare i uništava nove sudove za odlaganje smeća”, pita se direktor PWW-a u Leskovcu Srđan Nisić.

Pre nekoliko dana goreli su kontejneri od pocinkovanog lima u Radničkom naselju i plastični kontejneri pored Veternice u centru grada, koji su odmah zamenjeni.

Nisić kaže da je cink zapaljiv i da ceo kontejner od oko 43.000 dinara brzo strada od rđe kada se od vatre uništi njegov prvi sloj.

(Kraj)mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Ko pali kontejnere u Leskovcu?

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Sep.2015

Vatrogasci su danas bili primorani da gase požar i u kontejnerima u naselju Tome Kostića u centru Leskovca, gde se stambeni blok gotovo nije video od dima, ali i ispred OŠ „Josif Kostić“...Ovo nije prvi slučaj gašenja požara u kontejnerima,..U komunalnom PWW-u kažu da je to uobičajena pojava...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.