Izvor: JUGpress.com, 30.Mar.2020, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je sve bio u kontaktu sa preminulim vlasnikom motela Predejane a nije u samoizolaciji

LESKOVAC

Na pitanje novinara JUGpressa da li su stigli rezultati ispitivanja na korona virus juče preminulog vlasnika Motela Predejane Dragana Pavlovića Goran Cvetanović je danas rekao da s eto još ne zna i da nije sigurno gde će rezultati stići jer je on bio prijavljen u Beogradu.

A na naše pitanje zašto nije u samoizolaciji direktor bolnice Nebojša Dimitrijević koji je premunilog vodio po krugu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << bolnice i u svoju kancelariju , na šta ga je upozorilo nekoliko lekara da krši procedure, Cvetanović je odgovorio :

„Ja imam hipertenziju, dijabetes mi je na granici koju regulišem, gojazan sam“ rekao je gradonačelnik Goran Cvetanović i naglasio da su sve to otežavajuće okolnosti, a da je slična situacija i kod direktora Opšte bolnice Nebojše Dimitrijevića.

„Najlakše je da se mi sada samoizolujemo, ali mi smo u kontaktu sa svima. Bilo bi mi super, sedim kući, čitam knjige… Da li mislite da je to korektno da se komandant štaba i direktor bolnice u trenucima kada nam teški momenti tek dolaze, treba da se sklone, a da pri tome nemamo nikakve simptome? Da imamo simptome tada bi bilo potpuno jasno da to moramo da uradimo, jer na taj način štitimo druge. Mislim da sve mere preduzimamo, da trebamo da damo sve od sebe da ova situacija prođe sa što manje komplikacija i što manje žrtava.“

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.