Izvor: JUGpress.com, 29.Mar.2020, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo vlasnik motela “Predejane”

LESKOVAC

Vlasnik motela “Predejane”, Dragan Pavlović, preminuo je u danas u 57. godini života. Kako JUGpress saznaje, Pavlović je zbog visoke temperature i teške upale pluća od juče bio u niškom Kliničkom centru. Prema našim izvorima, Pavlović je testiran na korona virus, ali nije poznato da li su stigli rezultati.

Pavlovic je dugo godina radio u Rusiji, a u Srbiju se vratio kada je kupio motel “Predejane”. Za razliku od drugih ugostiteljskih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << objekata u leskovačkom kraju, koji su posle privatizacije bili zatvarani, Pavlović je, uz značajna ulaganja, od motela “Predejane” napravio mesto koje je uspešno radilo i bilo značajan razvojni potencijal za čitav taj kraj. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje odrasle dece.

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

In memoriam: Dragan Pavlović

Izvor: JužneVesti.com, 29.Mar.2020

Privrednik iz Leskovca Dragan Pavlović, vlasnik Motela "Predejane", preminuo je u nedelju, 29. marta, u 56. godini života.

Nastavak na JužneVesti.com...

Ko je sve bio u kontaktu sa preminulim vlasnikom motela Predejane a nije u samoizolaciji

Izvor: JUGpress.com, 30.Mar.2020, 18:22

LESKOVAC..Na pitanje novinara JUGpressa da li su stigli rezultati ispitivanja na korona virus juče preminulog vlasnika Motela Predejane Dragana Pavlovića Goran Cvetanović je danas rekao da s eto još ne zna i da nije sigurno gde će rezultati stići jer je on bio prijavljen u Beogradu...A na naše...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.