Kineskinji ukrao torbu i opljačkao prodavnicu

Izvor: juGmedia, 26.Jul.2013, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kineskinji ukrao torbu i opljačkao prodavnicu

LESKOVAC – Leskovačka policija  lišila je slobode i privela istražnom sudiji Osnovnog suda u Leskovcu,  devetnaestogodišnjeg S.B.  iz Leskovca zbog razbojništve i teške krađe.Osumnjičeni se tereti da je 22. jula ove godine oko 20,00 časova u Leskovcu, u ulici Viljema Pušmana, ispod podvožnjaka, kineskoj državljanki  (38) sa leđa prišao, i iz ruku istragao  torbu sa  novcem i ključevima, nakon čega je pobegao >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u pravcu fudbalskog kluba „Dubočica“.

Takođe, postoje osnovi sumnje da  je  S.B. 23. jula ove godine oko 03.40 časova, izvršio krivično delo teška krađa na taj način što je sa još jednim licem razvalio vrata prodavnice „Đorđević“, koja se nalazi u sklopu pijace u Radničkom naselju i prisvojio cigarete u vrednosti  od oko 100.000 dinara.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.