Izvor: JUGpress.com, 20.Feb.2024, 23:36

Kaže dečko: Ovo je moj trotoar i ja mogu tu da ostavim kola

LESKOVAC

Kaže danas dečko koji se identifikovao kao vlasnik preprečenog automobila kojim je blokiran čitav trotoar a viri i na ulicu, da je to njegov trotoar jer je ispred njegove kuće, da će on tu da parkira kola jer je njegovo i da pešaci treba da se kreću kolovozom jer je ovo njegovo.

Ulica Pana Đukića, koja je i regionalna saobraćajnica. Kuća u kojoj je do skoro živeo neki vrlo pristojan, kulturan i obrazovan svet, doktor Pejić i čuvena profesorka biologije >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Nada Pejić.

Sadašnje gazde izgleda misle da je i trotoar ispred kuće njihov. Oće da im objasni šta kaže zakon komunalna milicija, saobraćajna policija, neko u ovom gradu ko prima platu od para građana koje dečko tera da idu kolovozom kojim idu automobili jer je trotoar prisvojio? I deo kolovoza za ćošku od automobila.

Ili će građani sami to morati da mu objasne? I ovima što ih plaćaju a uglavnom se proglašavaju nenadležnim. Ili da ih nema dovoljno. (kraj) LJS/MN

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.