Kandidati za pomoćnike leskovačkog gradonačelnika

Izvor: juGmedia, 10.Nov.2012, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kandidati za pomoćnike leskovačkog gradonačelnika

LESKOVAC – Stranke vladajuće koalicije u Leskovcu dogovorile su se i oko podele funkcije pomoćnika gradonačelnika. Poznata su i imena kandidata, koje bi uskoro trebalo da postavi gradonačelnik Goran Cvetanović (SNS).

Jednu od četiri funkcije pomoćnika trebalo bi da obavlja Predrag Arsić iz SNS. PUPS, koji sa tri odbornika >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ima i zamenika predsednika Skupštine, kandidovao je Jovicu Jovanovića, a PSS Zorana Jankovića.

Samostalni odbornik Goran Stojanović, vlasnik hotela “Hajat S”, je takođe kandidat za pomoćnika gradonačelnika.

Predrag Arsić bi u toj podeli bio jedini predstavnik mlađe generacije, i on bi, prema raspoloživim informacijama, trebalo da bude zadužen za međunarodnu saradnju i evrointegracije.

Gradonačelnik Leskovca ima mogućnost da izabere pet pomoćnika.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Šabac: Prave vlast kao na vašaru

Izvor: Večernje novosti, 10.Nov.2012

BURA oko prekomponovanja vlasti u Šapcu nastavljena je ovog vikenda pravom lavinom optužbi i ostavki. Dok aktuelni gradonačelnik Miloš Milošević (DS) tvrdi da je "koalicija još stabilnija" posle prelaska URS-a u opoziciju, SNS danonoćno pregovara. Naprednjaci su u subotu obnarodovali i da imena...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.