KMF LESKOVAC: Nikakvi bodovi nisu vredni ovakvih povreda

Izvor: juGmedia, 15.Mar.2017, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KMF LESKOVAC: Nikakvi bodovi nisu vredni ovakvih povreda

Povodom utakmice 13.kola Regionalne futsal lige „Jug“ odigrane u subotu 11.03. u Bujanovcu između KMF Zufo i KMF Leskovac (5:0) na kojoj je došlo do teške povrede igrača Kostić Miloša iz Leskovca (dvostruki prelom noge) KMF Leskovac izdao je saopštenje koje prenosimo u celosti:

U subotu 11.03.2017. godine igrali smo utakmicu 13. Kola futsal regionalne lige Jug u Bujanovcu. Na toj istoj utakmici došlo je do teže povrede našeg igrača Miloša Kostića >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u 20. minutu igre u prvom poluvremenu. Želimo da se zahvalimo celokupnom angažovanju medicinskih radnika iz Bujanovca i Vranja a pogotovo opštoj bolnici Leskovac.

Apelujemo na sve naše protivnike da nikakvi bodovi nisu vredni ovakvih povreda.

Izvinjavamo se našim navijačima što nismo mogli da se izdignemo iznad situacije i u drugom poluvremenu pružimo igru koja se očekuje od nas bilo kad i bilo gde

Posle operacije koja je izvršena u opštoj bolnici Leskovac, Milošu Kostiću-Sofriju, predstoji duži period oporavka tako da sigurno neće nastupati do kraja sezone ali i u prvom delu sledeće sezone kada će se KMF Leskovac takmičiti u višem rangu.

Zoran Jovanović
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Vranje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.