Izvor: JUGpress.com, 22.Okt.2020, 09:01

Još uvek se na zna tačno kako je čovek slomio grkljan

LESKOVAC-PIROT

Još uvek se tačno ne zna kako je povredjen muškarac iz okoline Pirota koji je juče popodne dovezen u teškom stanju u Urgentni centar, saznaje danasJUGpress u leskovačkoj policiji i bolnici.

Čovek je sa teškom povredom, slomljen grkljan, reanimiran u leskovačkom Urgentnom centru i hitno upućen u niški Klinički centar.

Žena koja je sedela na sedištu pored njega jezadobila >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ogrebotinu.

Kako saznajemo, ona nije htela čak ni da joj se utvrdi bilo kakva medicinska dijagnoza i otišla je kući.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je povredjen kada je vozač autobusa morao naglo da zakoči a putnik je udario u nešto grkljanom.

Postoji nekoliko verzija čime je putnik udaren u grkljan ali u policiji kažu da se na tom slučaju još uvek radi i da ne mogu da daju zvanične informacije

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Piroćanac teško povređen - televizor mu pao na glavu dok se vozio autobusom

Izvor: JužneVesti.com, 22.Okt.2020

Muškarac iz okoline Pirota teško je povređen juče, 21. oktobra, kada je dok je putovao autobusom na njega pao televizor koji je bio na polici za prtljag koja se nalazi iznad putnika. Putnik je reanimiran u leskovačkoj bolnici i hitno je prebačen u niški Klinički centar...Iako su brojni mediji...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.