Izvor: JUGpress.com, 29.Feb.2024, 09:44

Još jedna prijava za rukovodstvo kardiohirurgije u Nišu, ovog puta zbog video nadzora koji je postavljen 2014. godine

LESKOVAC

” Danas je rukovodstvo Klinike za kardiohirurgiju UKC Niš u prostorijama klinike dalo još jedan iskaz pripadnicima policije zbog anonimne krivične prijave u kojoj smo optuženi da “video nadzor na klinici nije deo mreže video nadzora UKC Niš”. Video nadzor na klinici je deo projektne dokumentacije još iz vremena kada je zgrada klinike i otvorena (2014. godine)…. Klinika je uvek i uvek će raditi u skladu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sa Zakonom”, napisao je sinoć na svom fejsbuk i tviter profilu direktor ove klinike profespr dr Dragan Milić.

“Imamo sve neophodne dozvole u skladu sa zakonom i propisom. Jedino što nemamo su liste čekanja…”, piše dr MIlić.

Nedavno je Komitet za profesionalnu etiku Univerziteta u Nišu odbacio sve četiri prijave protiv ove klinike koje je, kako oni navode, podnelo rukovodstvo Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu a potpisao njegov direktor dr Zoran Perišić.

Nevolje zaposlenih na Klinici za kardiohirurgiju su počele onog trenutka kada su očistili liste čekanja radeći, bez posebne nadoknade, i preko vikenda. (kraj) LJS/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Nova krivična prijava protiv niške Kardiohirurgije - ovog puta zbog video-nadzora

Izvor: JužneVesti.com, 29.Feb.2024

Nakon što je Komitet za profesionalnu etiku Univerziteta u Nišu odbacio četiri prijave protiv Klinike za kardiohirurgiju, usledila je nova, anonimna krivična prijava u kojoj su kardiohirurzi optuženi da video-nadzor na Klinici nije deo mreže Univerzitetskog kliničkog centra. Tim povodom rukovodstvo...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.