Izvor: JUGpress.com, 18.Jun.2021, 09:34

Jos dva pojacanja u RK Dubocica

LESKOVAC

Rukometni klub „Dubočica 54“ u narednoj sezoni imaće još dva nova igrača, jer su za leskovačkog superligaša pristupnice potpisali Đorđe Spasić i Nikola Grubić. Spasić (32) igra na poziciji levog krila, reč je o jako iskusnom i pouzdanom igraču i svrstava se među najboljim levim krilima u Srbiji.

Igrao je za „Radnički“ iz Kragujevca, „Slogu“ iz Požege i niški „Železničara“, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << odakle se preselio u Leskovac. Nikola Grubić je mlad i talentovan igraču koji ima 21 godinu i igra na poziciji desnog beka. U Leskovac dolazi iz Rukometnog kluba „Partizan“ i očekuje veću minutazu i mogućnost bržeg napredovanja u „Dubočici 54“. Iz uprave „Dubočice 54“ poručuju da su pod ugovorima i igrači koji su igrali prošle sezone, Atanasković, Matović, Mađar, Mitrović, Cvetković, Radulović, Gašić, Stanković, Stanojković i Denić, te da su u planu su još jedno ili eventualno dva pojačanja.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U Leskovac stigla još dva pojačanja, Spasić i Grubić novi igrači Dubočice

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jun.2021

Nakon golmana Miroslava Kocića, uprava rukometnog kluba Dubočica angažovala je još dva nova igrača za narednu sezonu. Baš kao i Kocić, iz niškog Železničara stigao je Đorđe Spasić, dok je redove Leskovčana pojačao i Nikola Grubić, koji je prethodnih sezona nosio dres beogradskog Partizana...Rođeni...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.