Još 55 novozaraženih od kovida u Jablaničkom okrugu, u Pčinjskom 48

Izvor: JužneVesti.com, 25.Apr.2021, 11:52

Još 55 novozaraženih od kovida u Jablaničkom okrugu, u Pčinjskom 48

U poslednja 24 sata, prema podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, u Jablaničkom okrugu je virus korona potvrđen kod 55 ljudi, što je blagi pad u odnosu na izveštaj za petak. Od 233 uzorka iz Pčinjskog okruga 48 je pozitivno na kovid, poslednji su podaci Štaba za vanredne situacije u Vranju.

U Jablaničkom okrugu je na analizu poslat 231 uzorak, a među zaraženima i dalje je najviše Leskovčana, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << njih 24, zatim 14 ljudi iz Vlasotinca, 6 iz Lebana, 10 iz Bojnika i jedna osoba iz Medveđe.

Među novozaraženima je 21 zaposlen, 16 nezaposlenih, 12 penzionera, 3 učenika, 2 studenta i 1 dete - saopštavaju iz Zavoda.

Za razliku od petka, podaci Štaba za vanredne situacije u Vranju pokazuju da je registrovan manji broj novoobolelih u subotu na nivou Pčinjskog okruga. Virus je, kako piše na sajtu Grada, potvrđen kod 48 pacijenata, a među obolelima je najviše Vranjanaca - njih 20.

7 iz Bujanovca, 3 iz Surdulice, 11 iz Vladičinog Hana, 4 iz Bosilegrada i 3 Preševa - piše na zvaničnom sajtu Grada.

Sve informacije o virusu korona dostupne su ovde.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Novi pad broja novozaraženih u Jablaničkom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Apr.2021, 11:31

U poslednja 24 sata, prema podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, u Jablaničkom okrugu su na virus korona pozitivne su još 44 osobe, što je blagi pad u odnosu na prethodne dane. Ukupno je testirano 174 osoba, a i dalje je najviše novoobolelih iz Leskovca, njih 20...Na drugom mestu po broju novih...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.