Još 1500 novih radnih mesta u Juri

Izvor: juGmedia, 12.Okt.2017, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još 1500 novih radnih mesta u Juri

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović izjavio je da će korejska fabrika Jura otvoriti u Leskovcu još dve fabrike u koje će zapolsiti još 1500 radnika.

On je ovo saopštio juče na svečanoj sednici Skupštine povodom Dana grada.

Jedna fabrika će početi da se gradi ovih dana, trebalo bi da se završi maja meseca iduće godine i tu će biti posla za 500 radnika“, kazao je i dodao da je to investicija >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << od 20 miliona dinara.

U izgradanju druge fabrike Korejci će uložiti 15 miliona evra.

Posle toga krećemo sa još jednom fabrikom, ali ovo je nova fabrika, sa elektromotorima, nešto što ne postoji ne samo u Srbiji nego ni u istočnoj Evropi i to je još nekih 1000 novih radnih mesta zahvaljujući Juri“, kazao je Cvetanović i pozvao prisutne da se aplauzoma zahvale predstavnicima Jure zato što su Leskovac prepoznali kao grad sa povoljnim poslovnim okruženjem.

Cvetanović nije ovom prilikom govorio o drugoj fabrici u Leskovcu koju je na Roštiljijadi pominjao predsednik Srbije. Vučić je tada rekao da je reč o kompaniji iz Evrope sa preko 1000 radnih mesta.

Milica Ivanović

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

U dve nove fabrike kompanije "Jura", radna mesta za 1.500 Leskovčana

Izvor: JuznaSrbija.info, 12.Okt.2017

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović izjavio je da će korejska fabrika Jura otvoriti u Leskovcu još dve fabrike u kojima će zaposliti još 1 500 radnika...On je ovo saopštio juče na svečanoj sednici Skupštine povodom Dana grada...„Jedna fabrika će početi da se gradi ovih dana, trebalo...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.