Izvor: JUGpress.com, 22.Avg.2023, 10:34

Jelena Spirić: Stadion sjaji dok bolnica pati

LESKOVAC

 Pred samo otvaranje stadiona koji luksuzno blješti po UEFA standardima Leskovačka bolnica, u kojoj se leči preko 200000 stanovnika, ostaje bez struje.  Dok se na stadionu nalaze agregati za VIP lože i grejače trave, bolnica ostaje bez dijagnostike i humanog tretmana pacijenata, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Stranke slobode i pravde.

 Da li je stadion prioritet kada je rekonstrukcija bolnice odložena za 3 godine? Da li je stadion prioritet, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << dok stanovnici Leskovca već osam godina čekaju na obećani MRI uređaj?  Zašto se sprovode uštede na osnovnim uslugama u bolnici, dok se istovremeno održava savršeno zelena trava na stadionu? Zašto pacijenti moraju čekati nedeljama na citostatike? Da li je zaista stadion prioritet kada Leskovac nema mogućnost brige o pacijentima u terminalnom stanju već se oni  premeštaju u Vlasotince?

Da li je stadion prioritet i da li stadion predstavlja život?

Godinama unazad projekti vlasti su bespotrebni i skupi dok životi građana postaju sve jeftiniji.

Stadion neće povratiti 20000 ljudi koji su napustili okrug. Stadion neće zadržati one koji žele da odu. Leskovčanima nisu potrebna svečana otvaranja stadiona, već očuvanje zdravlja i svakodnevna mogućnost da kupe barem hleb i osnovne namirnice sa svojom najnižom platom u Srbiji .

Prioriteti moraju biti u skladu sa potrebama građana a ne dečačkim snovima vođa. Građani zaslužuju bolje!, poručuje Jelena Spirić, predsednica Gradskog odbora Sranke sloboda i pravda Leskovac  (kraj) LJS/ SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Leskovački SSP: Stadion bio prioritet, a ne rekonstrukcija Bolnice

Izvor: JužneVesti.com, 22.Avg.2023

"Prioriteti moraju biti u skladu sa potrebama građana, a ne dečačkim snovima vođa" - poruka je leskovačkog odbora Stranke slobode i pravde nakon prve utakmice na novom, modernom stadionu "Dubočica", čija je gradnja koštala 2,4 milijarde dinara. Smatraju da je prioritet morala da bude rekonstrukcija...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.