Izvor: JUGpress.com, 13.Jun.2020, 12:27

Jedinstvena Srbija u Leskovcu ni po koju cenu ne ulazi u koaliciju sa Srpskom naprednom strankom i njihovim liderom Goranom Cvetanovićem

LESKOVAC

Jedinstvena Srbija u Leskovcu ni po koju cenu ne ulazi u koaliciju sa Srpskom naprednom strankom i njihovim liderom Goranom Cvetanovićem, rečeno je JUGpressu u ovoj stranci.

Neviđena zloupotreba slučajnog susreta sa Draganom Markovićem – Palmom od strane „političara na zalasku karijere“ Gorana Cvetanovića! kažu u Gradskom odboru Jedinstvene Srbije u Leskovcu.

“U četvrtak, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << 11. juna, u pauzi između dve tribine u Vranju i Leskovcu, predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković – Palma boravio je na motelu „Predejane “.

Na žalost, u tom trenutku gospodin Goran Cvetanović je držao svoju stranačku promociju u istom motelu (!) i naravno došlo je do kurtoaznog susreta”, rekli su nam u ovoj stranci.

„Izjava Gorana Cvetanovića je apsolutna laž“ izjavio je potpredsednik Jedinstvene Srbije i kandidat za gradonačelnika Nenad Filipović.

Nakon pauze u Predejanu, Dragan Marković Palma je održao miting u Donjem Stopanju na kome je dao bezrezervnu podršku našem kandidatu za gradonačelnika, ističući da je sazrelo vreme da i Leskovac dobije novo rukovodstvo koje će na domaćinski način brinuti o svim svojim sugrađanima, navode u Jedinstvenoj Srbiji.

Leskovački SNS objavio sa kim Jedistvena Srbija neće u koaliciju?!

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.