Jedan gađao kamenom, drugi ugrizao policajca

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jul.2015, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan gađao kamenom, drugi ugrizao policajca

Jedan policajac u Leskovcu dobio je lakše povrede tako što je pogođen kamenom u ruku, dok je njegov kolega u selu Bučumet čak i ugrizen. Napadači iz Leskovca i Ćuprije uhapšeni.

19-godišnji Š. R. iz Leskovca, koji je prema policijskom saopštenju prvo vređao, a zatim i kamenom pogodio policajca, tereti se za krivično delo napad na službeno >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << lice u vršenju službene dužnosti.

Određen mu je pritvor do 30 dana.

M. G. (33) iz Ćuprije se tereti za krivično delo ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i mira.

On se tereti da je juče oko 17:40 u selu Bučumet, tokom sportskog turnira vređao pripadnika policije na službenom zadatku, kao i da ga je, oglušivši se o naređenje da prestanje sa vređanjem, ugrizao za ruku nanevši mu laku telesnu povredu - saopštava policija.

Kako piše u saopštenju, osumnjičeni će biti priveden nadležnom javnom tužiocu u Lebanu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Jednog policajca ugrizli, drugog udarili kamenom

Izvor: juGmedia, 13.Jul.2015

LESKOVAC – Dvojica izgrednika su u dva odvojena slučja povredila dvojicu leskovačkih policajaca, tako što su jednog ugrizli za ruku, a drugog kamenom pogodili, takođe u ruku...U saopštenju PU Leskovca navodi se da je M. G. (1983) iz Ćuprije uhapšen zbog sumnje da je juče oko 17.40 časova u...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.