Jednog policajca ugrizli, drugog udarili kamenom

Izvor: juGmedia, 13.Jul.2015, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jednog policajca ugrizli, drugog udarili kamenom

LESKOVAC – Dvojica izgrednika su u dva odvojena slučja povredila dvojicu leskovačkih policajaca, tako što su jednog ugrizli za ruku, a drugog kamenom pogodili, takođe u ruku.

U saopštenju PU Leskovca navodi se da je M. G. (1983) iz Ćuprije uhapšen zbog sumnje da je juče oko 17.40 časova u selu Bučumet, tokom sportskog turnira vređao pripadnika policije >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << na službenom zadatku, kao i da ga je, oglušivši se o naređenje da prestanje sa vređanjem, ugrizao za ruku, nanevši mu laku telesnu povredu.

Osumnjičeni će u zakonskom roku biti priveden nadležnom javnom tužiocu u Lebanu.

Leskovčaninu Š.R. (1996) je određen pritvor od 30 dana, koga policija tereti da je da je 11. jula oko 3.10 časova u Leskovcu, vređao, a zatim i napao pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova na službenom zadatku, tako što ga je kamenom udario u ruku nanevši mu laku telesnu povredu.

(Kraj)mia

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Jednog policajca ugrizli, drugog udarili kamenom

Izvor: RTS, 13.Jul.2015

Dve osobe su uhapšene, jer su, u dva odvojena slučaja napala i povredila policajce iz Leskovca, tako što su jednog ugrizli za ruku, a drugog pogodili kamenom. . U saopštenju Policijske uprave u Leskovcu navodi se da je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.