Izvor: JUGpress.com, 06.Dec.2021, 15:50

Javna rasprava povodom Nacrta odluke o budžetu Leskovca 10. decembra

LESKOVAC

Javna rasprava povodom nacrta Odluke o budžetu grada Leskovca za 2022. godinu biće održana 10. decembra 2021. godine u sali Skupštine grada Leskovca u 15.00 časova, objavljeno je na zvaničnom sajtu grada.

” Ovim putem pozivamo sva zainteresovana lica da prisustvuju raspravi i iznesu svoje predloge i sugestije.

Nacrt Odluke >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << o budžetu grada Leskovca za 2022. godinu možete preuzeti na sajtu grada.

Na zvaničnoj internet prezentaciji grada Leskovca (putem banera Predloži budžet) i u kutijama postavljenim na portirnici Gradske uprave (Osmospratnici) i zgrade opštine građani su mogli da ostave svoje predloge u vezi sa korišćenjem budžetskih sredstava u narednoj godini, dodaje se u saopštenju.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Poziv Leskovčanima da na javnoj raspravi daju predloge budžeta za 2022. godinu

Izvor: JužneVesti.com, 06.Dec.2021

Svoje predloge i sugestije kako bi trebalo da bude utrošen budžet Leskovca, koji za 2022. godinu iznosi 5,06 milijardi dinara, Leskovčani će moći da iznesu 10. decembra u sali Skupštine Grada od 15 sati...Prema Nacrtu koji je objavljen na sajtu Grada Leskovca, u narednoj godini planirani su prihodi...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.