Poziv Leskovčanima da na javnoj raspravi daju predloge budžeta za 2022. godinu

Izvor: JužneVesti.com, 06.Dec.2021, 17:33

Poziv Leskovčanima da na javnoj raspravi daju predloge budžeta za 2022. godinu

Svoje predloge i sugestije kako bi trebalo da bude utrošen budžet Leskovca, koji za 2022. godinu iznosi 5,06 milijardi dinara, Leskovčani će moći da iznesu 10. decembra u sali Skupštine Grada od 15 sati.

Prema Nacrtu koji je objavljen na sajtu Grada Leskovca, u narednoj godini planirani su prihodi od 4,63 milijarde dinara, dok je u budžetu iz prethodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << godina ostalo 424 miliona dinara. Planirano je i da na zaostala kreditna dugovanja bude uplaćeno 66 miliona dinara, dok će iz državnog budžetskog fonda na račun Grada Leskovca biti uplaćeno više od milijardu dinara.

Građani su, do sada, svoje predloge mogli da ostave u kutijama postavljenim na portirnici Gradske uprave u zgradi Osmosparatnice.

Podsetimo, budžet za 2021. godinu bio je 4,55 milijarde dinara, a rebalansom je uvećan za 118,1 milion dinara.

Nacrt Odluke o budžetu grada Leskovca za 2022. godinu možete preuzeti na sajtu Grada Leskovca.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Nacrt budžeta grada na javnoj raspravi treću godinu zaredom; Vesić pozvao građane da daju predloge

Izvor: B92, 06.Dec.2021

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić pozvao je građane da do srede daju predloge za prioritete u budžetu za narednu godinu i podsetio da je nacrt budžeta grada na javnoj raspravi treću godinu zaredom.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.