Jablanički okrug: 184 rezultata, jedan pozitivan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2021, 17:09

Jablanički okrug: 184 rezultata, jedan pozitivan

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okrgua registrovan je jedan novi slučaj zaraze virusom korona.

U Zavodu navode da je u poslednja 24 sata stiglo 184 rezultata, od čega za grad Leskovac 102 i dodaju da je jedan rezultat sa pozitivnim nalazom, a u pitanju je osoba sa teritorije opštine Leskovac. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Trenutno se čekaju dva rezultata iz laboratorija sa Jablaničkog okruga, za lica koja su uzorkovana u Zavodu za javno zdravlje Leskovac, Opštoj bolnici Leskovac i domovima zdravlja Jablaničkog okruga u prethodnim danima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.