Izabrani novi načelnici u Leskovcu

Izvor: juGmedia, 18.Dec.2012, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrani novi načelnici u Leskovcu

LESKOVAC – Gradsko veće postavilo je danas načelnike pet gradskih uprava, izabranih na konkursu. Reč je o osobama koje je nova vlast ranije imenovala za obavljanje tih poslova.

Za načelnika gradske uprave za finansije postavljen je Dalibbor Tričković, diplomirani ekonomista, a načelnica Društevnih delatnosti je Suzana Stanković Ilić, diplomirana psihologica.

Dipl inženjer poljoprivrede Žarko Bogatinović je novi načelnik Uprave za zaštitu životne sredine, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << dipl inženjer agroekonomije Zoran Novaković načelnik Uprave za javne nabavke, a dipl politikolog Slobodan Milošević načelnik Uprave za opšte poslove.

Božidar Vučković, član Komisije za sprovođenje javnog oglasa, kazao je da je na konkursu stiglo sedam prijava, od kojih jedna nije bila potpuna.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.