Izvor: JUGpress.com, 23.Sep.2023, 09:34

Iz budžeta isplaćen deo za projekte iz socijalne zaštite

LESKOVAC

Lokalna samouprava je udruženjima iz oblasti socijalne zaštite koja su na konkursu ostvarila pravo na sufinansiranje projekata iz budžeta grada Leskovca isplatila drugu ratu u ukupnom iznosu od 13.759.236 dinara.

Pored ove sume Udruženju distrofičara Jablaničkog okruga, udruženju MNRO za redovno funkcionisanje, kao i udruženju Artemida za uslugu personalni asistent isplaćeno je 1.668.667 dinara. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Isplaćena i jednokratna pomoć korisnicima Centra za socijalni rad u iznosu od 928.407 dinara.

Isplaćeno je i 2.056.912 za troškove Narodnog pozorišta Leskovac poput održavanja toplovoda, isplate jubilarne nagrade i honorara, kao i rata Udruženju ljubitelja stripa i Srpskoj pravoslavnoj crkvi za projekte iz oblasti kulture kojima je sufinansiranje odobreno putem konkursa.

Konjičkom klubu isplaćeno je 700.000 dinara u okviru redovnog programskog finansiranja sportskih klubova. (kraj) IS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.