Ispovest roditelja i brata koji je našao zabetoniranog Ivana: Kukali smo za Biljanom, a ona ubila našeg sina

Izvor: Luftika.rs, 29.Jun.2022, 17:39

Ispovest roditelja i brata koji je našao zabetoniranog Ivana: Kukali smo za Biljanom, a ona ubila našeg sina

Ispred kuće porodice ubijenog Ivana Stojanovića je muk zbog tragedije koja ih je zadesila. Porodica ne može da dođe sebi od tragedije.
Jovan i Ruža, roditelji Ivana Stojanovića (40) čije je telo zazidano u buretu u porodičnoj kući kod Leskovca pronašao njegov brat, u potresnoj ispovesti ispričali su detalje ubistva svog sina i samoubistva snaje Biljane za koju se pretpostavlja da ga je ubila.
– Ja sam ga pronašao, ja sam iskopao i razbio beton – rekao je brat Ivana >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i dodao da je u jednom trenutku ugledao lobanju, prenosi Nova.rs.
Podsetimo, za ceo zločin saznalo se nakon što je pronađeno telo Biljane Stojanović, koja je, prema prvim informacijama, izvršila samoubistvo.
Ubrzo je pronađeno još jedno telo u dvorištu kuće, koje je bilo zabetonirano.
Kako su komšije ispričale, svi su mislili da je Ivan u Rusiji, gde radi. Biljana je uvek govorila da Ivan ne može u Srbiju zbog situacije zbog korone, te je uvek imala opravdanje.
Prema prvim informacijama, Biljana je još pre nekoliko godina ubila Ivana, a potom telo zabetonirala.
Otac kaže da je betonirano bure sa telom otkrio njihov treći sin koji je policajac.
– On je kao otišao pre tri godine u Rusiju, međutim, ništa od tada nismo čuli… Pitali smo nju da li se Ivan javljao, ona sve vreme viče jeste, a nama se nikad nije javio. Uvek je nalazila neke izgovore što ne može sa nama da priča.
Tamo imam troje unučadi, pa pitam njih, a oni kažu, mama kaže da tata ne može da se javi, jer nema vremena. Juče smo bili na njenoj sahrani, njene sestre nas napadaju tamo što se Ivan nije javio, a on mrtav u buretu… Tek sada se to otkrilo… Pa kako može da se javi kada je mrtav – kaže otac Jovan za Telegraf.rs.
Ivanova majka Ruža kroz plač priča da je imala još jednog sina kojeg je sahranila kada je imao samo 4 godine i da sada sahranjuje Ivanove kosti.
– Ona ga je „spakovala“ sa svojim ljubavnikom… Tri godine je u buretu… betoniran, šta da kažem. Prvog sam sahranila kada je imao samo 4 godine, a sada sahranjujem kosti drugog. Ja joj juče idem na sahranu, žalim je, a moj sin mrtav – kaže majka Ruža.
Foto: Collage/Facebook/Nova.rs Podsetimo, Biljana Stojanović (38) iz sela Veliko Trnjanje kod Leskovca presudila je sebi vešanjem u pomoćnoj prostoriji, a na dan njene sahrane policija je našla telo muškarca u podrumu porodične kuće za koga se sumnja da je njen suprug Ivan (40).
Kako je bilo u fazi raspadanja niko ne može da potvrdi da je reč o ubistvu niti da je u pitanju Ivan Stojanović (40).
Izvor: Nova.rs/Telegraf.rs
Matej Periš bio pozitivan na amfetamin, kokain, etil alkohol, pokazala toksikološka analiza

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.