JA SAM GA PRONAŠAO, ISKOPAO SAM I RAZBIO BETON Oglasio se brat ubijenog Ivana: U jednom trenutku ugledao lobanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2022, 14:09

"JA SAM GA PRONAŠAO, ISKOPAO SAM I RAZBIO BETON" Oglasio se brat ubijenog Ivana: U jednom trenutku ugledao lobanju

Za ceo zločin saznalo se nakon što je pronađeno telo Biljane, koja je, prema prvim informacijama, izvršila samoubistvo.

Ispred kuće porodice ubijenog Ivana je muk zbog tragedije koja ih je zadesila. Njegova porodica ne može da dođe sebi od tragedije, a kako se  saznaje, telo ubijenog Ivana, koje je bilo zabetonirano, pronašao je njegov brat.

- Ja sam ga pronašao, ja sam iskopao i razbio beton - rekao je brat Ivana i dodao da je u jednom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ugledao lobanju.

Podsetimo, za ceo zločin saznalo se nakon što je pronađeno telo Biljane, koja je, prema prvim informacijama, izvršila samoubistvo.

Ubrzo je pronađeno još jedno telo u dvorištu kuće, koje je bilo zabetonirano.

Kako su komšije ispričale, svi su mislili da je Ivan u Rusiji, gde radi. Biljana je uvek govorila da Ivan ne može u Srbiju zbog situacije zbog korone, te je uvek imala opravdanje.

Prema prvim informacijama, Biljana je još pre nekoliko godina ubila Ivana, a potom telo zabetonirala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ISKOPAO SAM I RAZBIO BETON I UGLEDAO LOBANJU" Brat pronašao Ivanov skelet zabetoniran u pomoćnoj prostoriji na dan sahrane snajke

Izvor: Blic, 29.Jun.2022

"Ja sam ga pronašao, ja sam iskopao i razbio beton", rekao je brat Ivana Stojanovića čije je telo pronađeno zabetonirano u buretu u jednoj od pomoćnih zgrada u dvorištu porodične kuće.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.