Isplata putnih troškova prosvetarima

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Feb.2018, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isplata putnih troškova prosvetarima

Na sastanku sa direktorima osnovnih i srednjih škola održanom 12.2.2018. godine gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, naglasio je da će zaposlenima u prosveti biti isplaćeni putni troškovi za jun, jul i avgust 2017. godine do kraja februara 2018. godine.

Danas je, iz gradske kase Leskovca, na ime putnih troškova za navedene mesece zaposlenima u prosveti isplaćeno 4,5 miliona dinara.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Iz budžeta isplaćeni putni troškovi za prosvetare

Izvor: JUGpress.com, 20.Feb.2018, 01:22

LESKOVAC..Danas je iz kabineta gradonačelnika Leskovca  saopšteno da je ” iz gradske kase” , na ime putnih troškova za jun, jul i avgust 2017. godine zaposlenima u prosveti isplaćeno 4,5 miliona dinara...Na sastanku sa direktorima osnovnih i srednjih škola održanom 12.2.2018. godine gradonačelnik...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.