Izvor: JUGpress.com, 23.Feb.2021, 19:12

Inspekcija kontrolisala 371 ugostiteljski objekat

LESKOVAC

U protekle dve nedelje republičke inspekcije i inspekcijske službe lokalnih samouprava u Jablaničkom okrugu izvršili 371 kontrolu ugostiteljskih objekata.

U saopštenju se navodi da je u trgovinskim lancima izvršeno 218 kontrola, u rođendaonicama 70 , trgovinskim centrima 36 kontrola i pijacama 4 kontrole.

Inspekcija je podnela pet prekršajnih naloga i jednu prekršajnu prijavu za nepoštovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << protivepidemijskih mera, saopštio je načelnik Jablaničkog upravnog okruga Miloš Ćirić.

U saopšteni je najavljeno da će u petak , 26.2.2021. u Jablaničkom upravnom okrugu biti održan sastanak sa predstavnicima lokalnih inspekcija kao i predstavnicima republičkih inspekcija i da će se organizovati pojačan nadzor u ugostiteljskim objektima i kažnjavati kako pravana tako i fizička lica koja ne poštuju protivepidemijske mere u suzbijanju Kovida 19.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Zbog nepoštovanja mera 5 prekršajnih naloga i jedna prijava u Jablaničkom okrugu, najavljuju pojačan nadzor

Izvor: JužneVesti.com, 24.Feb.2021, 09:38

U prethodne dve nedelje bilo je oko 700 kontrola poštovanja mera protiv epidemije u ugostiteljskim objektima, trgovinskim lancima, rođendaonicama, trgovinama i pijacama Jablaničkog okruga, a podneto 5 prekršajnih naloga i jedna prijava za nepoštovanje, saopštio je načelnik okruga Miloš Ćirić...Republička...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.