Zbog nepoštovanja mera 5 prekršajnih naloga i jedna prijava u Jablaničkom okrugu, najavljuju pojačan nadzor

Izvor: JužneVesti.com, 24.Feb.2021, 09:38

Zbog nepoštovanja mera 5 prekršajnih naloga i jedna prijava u Jablaničkom okrugu, najavljuju pojačan nadzor

U prethodne dve nedelje bilo je oko 700 kontrola poštovanja mera protiv epidemije u ugostiteljskim objektima, trgovinskim lancima, rođendaonicama, trgovinama i pijacama Jablaničkog okruga, a podneto 5 prekršajnih naloga i jedna prijava za nepoštovanje, saopštio je načelnik okruga Miloš Ćirić.

Republička i inspekcije lokalnih samouprava su, kako se navodi, izvršile 371 kontrolu u ugostiteljskim objektima, 218 u trgovinskim lancima, 70 kontrola u rođendaonicama, 36 u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << trgovinskim centrima i 4 na pijacama.

Od toga je podneto 5 prekršajnih naloga i jedna prekršajna prijava za nepoštovanje protivepidemijskih mera - navodi Ćirić.

On dodaje da će u petak, 26. februara biti održan sastanak sa lokalnim i republičkim inspekcijama i da će pojačati nadzor u ugostiteljskim objektima, kao i da će kažnjavati sve koji ne budu poštovali mere.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.