IZBODEN U TUČI: Ranjeni zatvorenik i dalje u teškom stanju

Izvor: Kurir, 22.Feb.2015, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBODEN U TUČI: Ranjeni zatvorenik i dalje u teškom stanju

Pacijent je stabilan nakon operacije, ali je i dalje u teškom stanju sa neizvesnom prognozom, navode na odeljenju neurohirurgije u Nišu

NIŠ - Stanje zatvorenika koji je sinoć izboden u tuči u Okružnom zatvoru u Leskovcu i dalje je veoma teško i njegov život je i dalje ugrožen, saznaje agencija Beta u Kliničkom centru u Nišu.

Direktor Kliničkog centra, Zoran Radovanović, rekao je za Betu da je pacijent A.M. (23) koji je iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Leskovca dovezen na nišku Neurohirugiju operisan noćas oko dva sata.

"Pacijent je stabilan nakon operacije, ali je i dalje u teškom stanju sa neizvesnom prognozom", saopštio je Radovanović.

Zatvorenik A.M. je sa ubodnom ranom u predelu glave dopremljen najpre u leskovačku bolnicu gde je reanimiran, a zbog težine povrede, odmah potom prebačen je na Kliniku za neurohirurgiju KC Niš.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sinoć izboden zatvorenik u teškom stanju

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Feb.2015

Stanje zatvorenika, koji je izboden sinoć u tuči u Okružnom zatvoru u Leskovcu je veoma teško i njegov život je dalje ugrožen, kažu u Kliničkom centru u Nišu...Direktor KC Niš, Zoran Radovanović, rekao je za Betu da je pacijent A.M. (23) koji je iz Leskovca dovezen na nišku Neurohirugiju...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.