Izvor: N1 televizija, 18.Maj.2021, 19:01

I leskovački i kragujevački naprednjaci protiv Stefanovića

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Leskovcu je izglasao nepoverenje ministru odbrane i visokom funkcioneru te stranke Nebojši Stefanoviću i podržao zahteve za njegovu smenu sa svih funkcija. Članovi odbora SNS u Kragujevcu "najviše nezadovoljstva iskazali radom Nebojše Stefanovića", koga su pozvali i na odgovornost.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U SNS se niko nije usudio da glasa protiv smene Stefanovića – „kao Informbiro“

Izvor: N1 televizija, 18.Maj.2021

Naprednjaci nastavljaju da jednoglasno glasaju za nepoverenje Nebojši Stefanoviću. Osim o Stefanoviću, pojedini odbori izglasali su i nepoverenje ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru, ali i ministarki za državnu upravu Mariji Obradović. Premijerka Srbije Ana Brnabić još nije reagovala iako naprednjaci...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.