Humanitane akcije srednjoškolaca

Izvor: JUGpress.com, 24.Nov.2017, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitane akcije srednjoškolaca

LESKOVAC

Humanitarna akcija koju organizuje Unija parlamenata leskovačkih srednjoškolaca (UPLS) započeta je  na međunarodni humanitarni dan (23. novembar) ove godine.

Svakog 23. u mesecu se novac uplaćuje na tekući račun osobe za koju je prikupljanje sredstava namenjeno ili se kupuje neophodna medicinska oprema.

Predlog za prikupljanje sredstava daju srednje škole koje su učesnice u samoj humanitarnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << akciji.

Sekretarijat UPLS-a sa po jednim  predstavnikom iz svake srednje škole svakog 23. u mesecu uplaćuje novac i fotokopije dokumenata (uplatnica…) i zapisnika šalje svim srednjim školama.

Prvi mesec je namenjen malom Ognjenu koji boluje od retke bolesti – spinalne mišićne atrofije.

Škola koja je predložila prvu osobu za vremenski period od 23. novembra do 23. decembra je Medicinska škola.

Donatorske kutije su postavljene u sedam srednjih škola (Medicinska škola,Ekonomska škola,Gimnazija,Muzička škola,Tehnička škola,Trgovinsko-ugostiteljska škola i Škola za tekstil i dizajn) i nalaziće se u njima cele školske 2017/2018 godine.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.