Izvor: JUGpress.com, 22.Jan.2022, 17:52

Gradski odbor Narodne stranke u Leskovcu formirao izborni štab: Predstojeći izbori presudan korak

LESKOVAC

Prošlonedeljni referendum pokazao je tri suštinske stvari:

U diktaturi najmračnijeg tipa koja je obavila Srbiju nemoguće je verno projektovati volju građana kroz demokratske procese glasanja, a da pri tome ne postoji ozbiljna provera i kontrola na biračkim mestimaBez obzira na sve nepravilnosti i sva kršenja izbornih radnji, narod je počeo da skida okove u koje ih je bacio i utamničio Vučićev >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sistem nakaradnih vrednostiPredstojeći izbori u aprilu biće presudan korak u svrgavanju apsolutističkog i štetočinskog režima, jer je očigledno da je diktator ranjiv, saopštio je Gradski odbor Narodne stranke u Leskovcu.

“Da bi se desila promena vlasti na glasačkim mestima, dosledni deo opozicionog spektra mora pokazati odgovornost prema državi i narodu. Opozicija jednostavno mora biti čvrsto ujedinjena i tako homogena prione na težak posao organizacije kontrolora na svakom od preko 8200 biračkih mesta u Srbiji.

Biračka mesta će postati svojevrsna boračka mesta gde će se voditi borba protiv režimskih mahinacija i gde će pripremljeni kontrolori iz redova dosledne opozicije braniti volju građana.

Kao okosnica ujedinjene opozicije, uzimajući u obzir potpuno definisanu stranačku infrastrukturu, Gradski odbor Narodne stranke u Leskovcu formirao je Izborni štab, čiji će primarni zadatak biti obezbeđivanje kontrole na svakom biračkom (boračkom) mestu u Leskovcu i Jablaničkom okrugu.

Nikada više Aleksandar Vučić neće moći da pohvali svog pulena Gorana  Cvetanovića i favorizuje nelegalne aktivnosti u sprovođenju izbornog procesa, kao što je to učinio nakon referendumske farse u Leskovcu koju je predstavio kao pozitivan primer glasanja.

Narodna stranka u Leskovcu sa svojim edukovanim, obučenim, doslednim i spremnim kontrolorima pokriće sva biračka mesta, braniti svaki glas građana i odbraniti izbornu volju naroda.

Do pobede!” navodi se u saopštenju Gradskog odbora Narodne stranke u Leskovcu.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.