Izvor: JUGpress.com, 30.Apr.2021, 17:58

Gradonačelnik Leskovca čestitao Uskrs

LESKOVAC

Vernici Srpske pravoslavne crkve raduju se Vaskrsu – najvećem i najlepšem prazniku u hrišćanskom svetu, koji se slavi u spomen na onaj značajan datum u istoriji ljudskog roda, kad se zbilo vaskrsenje Gospoda Isusa Hrista.

To je praznik ljubavi i mira, vreme kad se zaboravljaju ružne misli i dela, kad ljudi pružaju jedni drugima ruku pomirenja.

Gradonačelnik Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović uputio je čestitku povdom uskršnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << praznika:

“Povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika, Hristovog vaskrsenja, svim građanima Leskovca želim da ove dane provedu u slozi i miru, okruženi porodicom i prijateljima.

Vaskrs je molitva i blagoslov da svako voli još više svoga bližnjega i da u nama uskrsnu skromnost i razumevanje. Neka nas ovaj praznik preporoda nade i poverenja podseti na značaj međusobne ljubavi, poštovanja i uvažavanja, a iznad svega nas opomene da je potreba da usrećimo, nasmejemo jedni druge i radujemo se jedni drugima jedino vredno pomena što smo bili ovde.

Hristos vaskrse!”, objavljeno je na sajtu grada Leskovca.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Uskrs

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.