Izvor: JUGpress.com, 26.Maj.2022, 21:07

Gradiće se kružni tok umesto nadvožnjaka kod naselja Ančiki

LESKOVAC

Nadvožnjak na putu Leskovac – Ančiki biće srušen, a na njegovom mestu nići će kružna raskrsnica. Direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ Novica Nikolić kaže da će izgradnaj nove saobraćajnice i raskrsnice sa kružnim tokom na ovom mestu znatno doprineti bezbednosti učesnika u saobraćaju.

„Ovo mesto je okaraktersano kao crna tačka u Leskovcu. Meštani ovog dela grada već decenijama >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << traže od lokalne samouprave rešenje ove problematične deonice, gde su se desili brojne saobraćajne nezgode.

Planskim dokumentom je predviđena kružna raskrsnica, a mi ne možemo da radimo planske dokumente, već je predviđeno da to radi samo preduzeće koje ima veliku licencu. Pokrenuli smo tu proceduru i izabrali projektantsku kuću koja će uraditi taj projekat, a paralelno sa tim pokrenuta je procedura izrade projekta rušenja postojećeg nadvožnjaka. Ugovorena cena za izradu projekata je preko 2,5 miliona dinara.“

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.