Gradi se kružni tok kod hotela “Hajat S”

Izvor: juGmedia, 07.Nov.2015, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradi se kružni tok kod hotela “Hajat S”

LESKOVAC – Na magistralnom putu M-1 u Leskovcu nastavljena je gradnja velikog kružnog toka koji bi trebalo da poveže Zelenu zonu sa takozvanim starim autoputom kod Leskovca.

Inače, na ovoj raskrsnici na Niškoj ulici i Bulevaru Nikole Pašića, po izveštajima policije desilo se najviše saobraćajnih nezgoda, što je bio razlog više da se radovi na uređenju ove deonice ubrzaju.

„U saradnji >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << sa Vladom republike Srbije i resornim ministartrvom tokom prošle i ove godine pokrenut je postupak javne nabavke i izbor izvođača radrova na izgradnji kružne saobraćajnice u okviru periodičnog održavanja državnih puteva na teritoriji grada”, ističe  gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Na ovom prostoru se izmeštaju i instalacije i rekonstruiše se deo vodovodne mreže u zoni kružne raskrsnice.

Vrednost ugovora za posao izgradnje ove saobraćajnice  je 5.248.096 dinara, a izvođač je firma  „ Poslovnost „ iz Niša.

Radovi bi trebalo da budu završeni za mesec dana.

(kraj) dum
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.