Grad Leskovac isplatio kredit za kapitalne investicije iz 2019. godine

Izvor: JužneVesti.com, 23.Maj.2023, 11:16

Grad Leskovac isplatio kredit za kapitalne investicije iz 2019. godine

Lokalna samouprava Grada Leskovca uplatom od 128 miliona dinara isplatila je u potpunosti kredit od 180 miliona dinara koji je još 2019. godine uzet za finansiranje projekata kapitalnih investicionih rashoda.

Kredit je, kako se navodi na sajtu Grada, uzet jula 2019. godine sa grejs periodom od 24 meseca i rokom otplate do novembra 2026. godine.

Izmirenjem ovih obaveza Lokalna samouprava Grada Leskovca >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nije više kreditno zadužena - navodi se na sajtu.

Podsetimo, kredit koji bi pomogao da budu završeni kapitalni investicioni projekti trebalo je da bude 400 miliona dinara, ali je kasnije odlučeno da zaduženje bude duplo niže, pa su tako mnogi od projekata kasnili za završetkom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.