Google „vratio“ Visoke Dečane na pravu lokaciju

Izvor: juGmedia, 24.Jul.2016, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google „vratio“ Visoke Dečane na pravu lokaciju

LESKOVAC – Na Google mapama manastir Visoki Dečani jutros se ponovo nalazi na svojoj pravoj lokaciji kod Peći na Kosovu i Metohiji.

Juče je manastir na Gugl mapama bio „premešten“ na lokaciju kod Leskovca, više od 200 kilometara istočno od mesta gde se zaista nalazi, ali kada se sada u pretrazi Google mapa ukuca „manastir Visoki Dečani“, aplikacija automatski upućuje na lokaciju kod Peći.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<
Takođe su vraćene i fotografije manastira. Na ovu grešku juče je upozorio na Twitteru Iguman Visokih Dečana otac Sava Janjić.

On je uputio i molbu svim ljudima dobre volje da pišu Googleu (opcija Feedback, Google Maps) i da traže da se manastir Visoki Dečani upiše na svojoj originalnoj lokaciji.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Akcijom na društvenim mrežama Google vratio manastir Visoke Dečane na pravu lokaciju

Izvor: NovaEnergija.net, 24.Jul.2016

Na Google mapama manastir Visoki Dečani jutros se ponovo nalazi na svojoj pravoj lokaciji kod Peći na Kosovu i Metohiji.. Juče je manastir na Gugl mapama bio “premešten” na lokaciju kod Leskovca, više od 200 kilometara istočno od mesta gde se zaista nalazi, ali kada se sada u pretrazi Google...

Nastavak na NovaEnergija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.