Golub, vesnik slobode i dobrih vesti, sleteo na kameru RTS-a

Izvor: juGmedia, 17.Nov.2015, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golub, vesnik slobode i dobrih vesti, sleteo na kameru RTS-a

LESKOVAC – Na protestu radnika „Interleminda“ u Leskovcu na kameru novinarske ekipe RTS-a sleteo je golub, a prisutni radnici i novinari nagađali da li je doneo dobru vest ili „slobodu govora“ javnom servisu i medija uopšte.

Radnici su protestovali ispred Privrednog suda, boreći se protiv bankrota svoje fabrike.

Svako od prisutnih je kroz šalu „terao vodu na svoju vodenicu” tvrdeći da je >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << vesnik mira, dobre vesti i slobode sleteo tu baš zbog njegovog problema.

A šta ako je ptica smao bila znatiželjna ili želela da obavi fiziološke potrebe?

U svakom slučaju, kako doliči „običaju” jedan od radnika „Interleminda” uzeo je goluba u ruke i vinuo ga u oblake uz aplauz svih prisutnih.

(kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

„Interlemind“ odlazi u bankrot, radnici protestuju

Izvor: juGmedia, 17.Nov.2015

LESKOVAC – Radnici „Interleminda“ ponovo su danas protestovali zbog najavljenog bankrota firme i zatražili izuzeće stečajnog upravnika Predraga Zlatanovića iz Vranja protiv koga su Specijalnom tužilaštvu za organizovani kriminal podneli krivičnu prijavu...Oni su zajedno sa predsednikom Samostalnog...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.