Gimnazijalci nižu uspehe na republičkim takmičenjma

Izvor: juGmedia, 16.Maj.2013, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gimnazijalci nižu uspehe na republičkim takmičenjma

LESKOVAC – Sa ovogodišnjh republičkih takmičenja 24 učenika Gimnazije vratilo se u školu sa nekom od nagrada.

U poslednja dva meseca nizale su se dve druge i jedna treća nagrada iz fizike, drugo mesto na takmičenju iz hemije i druga i treća nagrada za strane jezike.

Stigla su i priznanja za dva treća mesta na Književnoj olimpijadi, nagrada na polju istraživačkih radova, takmičenju u stonom tenisu i >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << četiri pohvale za znanje iz matematike. Očekuje ih takmičenje iz bilogije i srpskog jezika.

Na završnim nadmetanjima učestvovala su 88 učenika, što je gotovo desetina ukupnog broja đaka ove škole.

“Želim da naglasim da su ove rezultate ostvarili učenici škole koja je dobila neprelaznu ocenu na eksternoj evaluaciji, pa je pravo pitanje za članove komisije kako je moguće da je došlo do ovakvog nesklada između njihovih ocena i naših rezultata”, istakla direktorka škole Zorica Stojković.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.