Izvor: JUGpress.com, 02.Okt.2023, 22:27

GFK Dubočica stigla do boda u sudijskoj nadoknadi vremena

LESKOVAC

Na gostovanju u Srpskoj Atini fudbaleri GFK Dubočice odmerili su snage, u prvom prvenstvenom okršaju, sa ekipom domaće Mladosti GAT, koja se, inače, nalazi na poslednjem mestu na tabeli.

Malobrojni gledaoci videli su dva pogotka, a domaći fudbaleri su pogodak postigli dva minuta pre kraja regularnog toka igre i mnogi na stadionu su pomislili da će to biti prva pobeda domaće ekipe. Međutim nije bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << tako i utakmica traje onoliko dugo dok sudija svojom poštaljkom ne označi kraj igre što su na ovoj utakmici mogli da se uvere domaćini. Leskovački prvoligaš uspeo je da u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena postigne izjednačujići pogodak za konačnih 1:1 a strelac je bio rezervista Nemanja Zdravković.

U nedelju u Leskovcu GFK Dubočice ugostiće ekipu OFK Vršca iz istoimenog grada. (kraj) VS/MN

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.