Fudbalska reprezentacija sigla u Niš, u nedelju meč sa Bugarskom na leskovačkom stadionu Dubočica

Izvor: JuznaSrbija.info, 18.Nov.2023, 10:45

Fudbalska reprezentacija sigla u Niš, u nedelju meč sa Bugarskom na leskovačkom stadionu "Dubočica"

Najbolja reprezentacija Srbije stigla je sinoć u Niš gde ostaje do nedelje kada odlazi u Leskovac gde je očekuje najvažniji meč u novijoj istoriji srpskog reprezentativnog fudbala. Nije Srbija igrala važniji meč od predstojećeg duela sa Bugarskom, na travi novog stadiona „Dubočica“ u Leskovcu.

Tih 90 minuta odlučuju o plasmanu na Prvenstvo Evrope, takmičenje na kojem Srbija nije učestvovala od >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << dana osamostaljenja 2006. godine, odnosno 2000. kada je državni tim, tada pod imenom Jugoslavija, bio akter Evropskog prvenstva koje se održavalo u Belgiji i Holandiji.

Orlovi su stigli u večernjim satima u grad koji je Srbiji, ali i regionu, podario jednog od najboljih igrača, aktuelnog selektora Dragana Stojkovića. Od Niša, preko Leskovca do Nemačke 2024. Srbiju dele samo dva dana…

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

"Orlovi" stigli u Niš – od Piksijevog rodnog grada, preko Leskovca do Nemačke?

Izvor: B92, 18.Nov.2023

Fudbalska reprezentacija Srbije stigla je u Niš gde ostaje do nedelje kada odlazi u Leskovac gde je očekuje najvažniji meč u novijoj istoriji...Nije Srbija igrala važniji meč od predstojećeg duela sa Bugarskom, na travi novog stadiona „Dubočica“ u Leskovcu, jer tih 90 minuta odlučuju o plasmanu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.