Izvor: JUGpress.com, 18.Avg.2022, 08:34

Festival elektronske muzike Tomorrowle 2022 u subotu na gradskom trgu

LESKOVAC

Festival TomorrowLe 2022 predstavlja šesti po redu festival elektronske muzike u Leskovcu. Svrha postojanja ovog festivala jeste približavanje moderne elektronske muzike mladima kao i

afirmisanje mladih muzičara. Pored osnovnog cilja, teži se ka unapređenju turističke ponude grada Leskovca. Festival će biti održan 20. avgusta na centralnom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << gradskom trgu.

Program:

U cilju afirmacije leskovačkih didževeja, na festivalu će nastupati Dejan Jorgaćević, Boki D.U.F.N i Vibrain.

Festival počinje od 20 časova i traje do do 1 čas posle ponoći, po sledećoj satnici:

20:00 – 21:30 Vibrain

21:30 – 23:00 Boki D.U.F.N

23:00 – 01:00 Dejan Jorgaćević

Festival je od 2021. godine uvršten u Lokalni akcioni plan za mlade tj. Strategiju unapređenja položaja mladih Grada Leskovca za period 2021. – 2025. kao projekat od velikog značaja za razvoj kulture i kreativnosti mladih i dobitnik je Oktobarske nagrade grada Leskovca za doprinos razvoju omladinskog aktivizma i volonterizma.

Ovogodišnji festival organizuje se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja, grada Leskovca i Kancelarije za mlade.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.