Etno muzej i Centar za ekonomiku na festivalu “Gravče tavče”

Izvor: JUGpress.com, 07.Avg.2016, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Etno muzej i Centar za ekonomiku na festivalu “Gravče tavče”

LESKOVAC

Etno muzej iz Leskovca i Centar za ekonomiku domaćinstva  učestvovali su na  medjunarodnom Etno festivalu  ,,GRAVČE TAVČE” u mestu Jabuka kod Pančeva.

Etno Muzej  već drugu godinu za redom učestvuje na ovom festivalu, kao I Udruženje Makedonaca iz Leskovca.

Ove godine , na predlog Etno muzeja, učestvovao je i Centar za ekonomiku domaćinstva,,Danica Vuksanović”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
Etno muzej se na ovom  festivalu, koji je održan prošle nedelje, predstavio etno postavkom i publikacijam, Udruženje Makedonaca  tradiocionalnim jelima a Centar za ekonomiku domaćinstva  publikacijama i etno postavkom.

Etno muzeju i Udruženju Makedonaca je pripalo prvo mesto za najbolji štand a Centru za ekonomiku domaćinstva  diploma za prvo češće.

Ispred Centra za ekonomiku domaćinstva  Etno festivali su bile direktorka ove ustanove Gordana Jovanović i stručni saradnik za kulturu Violeta Grujić, iz Etno muzeja direktor Nikola Milović a iz Udruženja Makedonaca kuvar Milan i Jana i Jovana Milošević.

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.