Eksplozija kod glavne Pošte u Leskovcu, nema povređenih

Izvor: JužneVesti.com, 16.Dec.2019, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija kod glavne Pošte u Leskovcu, nema povređenih

U noći između nedelje i ponedeljka, kako kažu u policiji, došlo je do eksplozije u Ulici Svetozara Markovića u Leskovcu. Naprava je eksplodirala van objekta, a osim materijalne štete, nema povređenih.

U policiji kažu da se eksplozija desila oko 2 sata posle ponoći, u blizini glavne Pošte. Foto: B. S.

Prema nezvaničnim informacijama, oštećena su 3 vozila koja su bila parkirana u toj ulici. Od siline udara oštećeno je i nekoliko izloga.

Rad je u toku, dodaju, i utvrđuju se sve činjenice i okolnosti.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aktivirana eksplozivna naprava u centru Leskovca

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Dec.2019

Kako su potvrdili u PU Leskovac, prošle noći oko 2 sata ujutru, došlo je do eksplozije van objekta u Ulici Svetozara Markovića u blizini glavne Pošte u Leskovcu...Na sreću, nema povređenih, ali je načinjena materijalna šteta na tri vozila koja su bila parkirana u blizini...Operativni rad policije...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.